Hus & have

Billige plakater

Du finder mange billige plakater online. Udbuddet er stort og mulighederne mange. Men hvor finder du de bedste plakater til billige penge? Og er det egentlig kun prisen der er afgørende?

Når det gælder plakater, er prisen måske ikke så afgørende sammenlignet med motivet. For hvis du finder en plakat du virkelig gerne vil have, ved du jo godt at den skal hænge på din væg de næste par år. Og så er det ikke så vigtigt om man spare 50 kr.

Hos www.papapapa.dk finder du et stort udvalg af plakater. Hertil kan alle motiver hos PAPAPAPA endda opgraderes til Canvas eller Akustik.

Canvas – Print på lærred

Når vi printer på canvas, spændes lærredet op på en blindramme, og skydes fast med hæfteklammer. Canvas minder mest om et textil der printes på. Det er meget kraftigt, UV bestandigt, og ridsefast. Med et lærredsbillede får du opgraderet dit plakatmotiv til hvad der bedst kan beskrives som et typisk maleri.

Akustik – lydabsorberende billede

Når vi laver lydabsorberende billeder – printer vi stadigvæk motivet på lærred/canvas men så limer vi dette fast på en 35mm lydabsorberende akustik plade. Denne monteres på et svævebeslag, der trækker billedet 8mm ud fra væggen, hvilket hjælper til at fange lyden.

Plakat serier

Hos PAPAPAPA har vi mange forskellige serier. Serierne er alle forskellige. Alle motiver i en serie er designet sådan at de passer sammen i tema, farver og udtryk. På den måde, er det let for dig at finde en serie du er vild med – og vælge 3-4 motiver ud til din billedevæg.

Skriv et svar