Erhverv

Banner tryk

Bestil Banner-tryk hos Printbuy.dk, så er du sikret topkvalitet, super priser samt sikker levering.

Vi er leveringsdygtige af bannere i forskellige materialer, f.eks. Mesh banner, Stofbanner, PVC-banner, Blockout, Backlight mm.

Mesh banneret har små huller, således vinden kan trænge igennem. Dette er vigtigt, da banneret helst skal blive hængende. Vi tilbyder Mesh bannermaterialet i 270 g., Premium 370 g. og 570 g.
Mesh-materialet bruges typisk til stilladser og større facader.

PVC-materialet er meget slidstærkt og står skarpt. Materialet kan tåle alle vejrforhold, og anvendes typisk som facadebanner ud mod en trafikeret vej etc.
Endvidere er PVC-materialet praktisk, idet det nemt kan tørres af med en klub, og samtidig kan lys ikke trænge igennem bagfra. Vær dog opmærksom på, at PVC-materialet er lidt tungere end de andre materialer.

Et Stofbanner anvendes normalvis til butikker, messer, udstillinger, husmure. Stofbanneret suger mere farve end Mesh og PVC-bannerne.

Alle bannere med tryk er brandhæmmende, og er godkendt til brug på messer mm.

Efterbehandling

Alle bannere med tryk leveres med efternehandling inkluderet i prisen. 

Vælg mellem disse former for efterbehandling:

1) Vi laver øjer til ophæng pr. 100 cm. eller 50 cm. som standard eller skræddersyet til dine ønsker. Siderne på banneret forstærkes med kantbånd (2 cm.).

2) Løbegang i top- og bund. Vi syer løbegang i top- og bund, så det passer til kundens behov. F.eks. til rundstokke, rør osv.

3) Rundjern i top- og bund + klemmer. Vi sørger for rundjern i top- og bund, der sættes ind i banneret + klemmer til ophæng (et rundjern er et aluminimumsrør, der er 5 mm. i diameter).

4) Keder, 7 mm. vulst/keder i top- og bund, hvilket giver en forhøjning i toppen og bunden af banneret, således det kan monteres i f.eks. et eksisterende skinnesystem.

5) Ingen efterbehandling. Banneret leveres renskåret.

Har du behov for andre materialer, f.eks. Airmesh, Backlit osv., så kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning til dig.