Nyheder

Baby Care Og Bleer Lige Til Døren: Derfor Skal Du Oprette Abonnement Hos Tuttelu

Du har måske prøvet det; du sidder og hygger med dit barn da du pludselig indser, åh nej! Du er løbet tør for bleer, og der er akut brug for dem! Hos Tuttelu ved vi, at det kan være svært at holde overblikket i en travl hverdag, og at noget som bleer let kan glemmes når man er nede og handle ind. 

Få bleer og babycare leveret lige til døren

Af den årsag introducerer vi vores helt unikke abonnementsservice, hvor du let og hurtigt kan tilføje bleer og andre baby care produkter såsom sutter, vådservietter, creme, babymad og meget til dit Tuttelu abonnement og få dem leveret lige til døren hver måned. På den måde behøver du ikke at tænke på alle de små ting der skal købes ind, men derimod fokusere på det der allervigtigst; tid med dit barn. 

Vores helt eget mærke

Udover vores smarte abonnementsservice er vi også stolte af at kunne præsentere både bleer og vådservietter fra vores helt eget mærke. Vores Tuttelu bleer er skabt med tanke på komfort og pålidelighed, og tilbyder den perfekte kombination af absorberende beskyttelse og bevægelsesfrihed som vi ved, er vigtige ved bleer. Vores bleer er af høj kvalitet, og er skabt af nøje udvalgte materialer som er skånsomme og behagelige mod dit barns sarte hud. Alle vores bleer er derudover udviklet med en helt speciel SeconDRY® teknologi som sikrer dobbelt så hurtig absorbering som almindelige bleer. Denne særlige teknik er derudover patenteret af vores leverandør, og kan altså ikke købes andre steder i Danmark. Vi garanterer, at vores Tuttelu bleer bliver dit barns nye pålidelige og behagelige følgesvend i hverdagen!

Gratis babypakke

Vi ved, at alle forældre kun ønsker det bedste for deres børn. Vi forstår også, at det er vigtigt for mange at prøve vores bleer, inden de opretter et Tuttelu abonnement. Derfor tilbyder vi alle nye kunder en gratis babypakke, så du kan prøve vores bleer inden du bestiller et abonnement til en hel måned. Vores babypakke indeholder to sæt bleer i to forskellige størrelser, da vi ved hvor svært det kan være at finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst. Du skal derfor bare vælge den størrelse, som du mener passer bedst til dit barn, og så giver vi en størrelse større med i babypakken, så du er sikker på, at en af pakkerne sidder som den skal. Udover vores bleer får du også en pakke vådservietter med fra vores eget mærke, som både er parfumefri og Svanemærket og altså også kan bruges til børn med følsom hud. Det eneste du skal betale for er fragten.

Så bestil en gratis babypakke i dag, og start dit abonnement hos Tuttelu!