Nyheder

At sige farvel på en meningsfuld måde: En mindehøjtidelighed

Har du oplevet at en nær er gået bort, og skal holde en mindehøjtidelighed? En mindehøjtidelighed er den ceremoni, som afholdes for at ære og mindes den person, som er gået bort. Det er følelsesladet at planlægge og afhold en mindehøjtidelighed, men er også en anledning til at fejre den afdødes liv og mindes gode minder, som man har med personen. Ofte afholdes afholdes mindehøjtideligheden lige efter begravelsen eller kremeringen, men det er også muligt at afholde den på en senere dato, hvis det giver bedre mening for familien og venner. Der er ingen faste regler omkring, hvorledes en mindehøjtidelighed må afholdes, men det tages hensyn til, hvis den afdøde eller de efterladte har ønsker hertil.

En smuk mindehøjtidelighed i Aarhus omegn på Aarhus hostel

Aarhus Hostel tilbyder at lægge rammerne til jeres mindehøjtidelighed. Når man skal sige farvel til ens kære, er det en sårbar tid, hvor vi kan stå for hele organisering. Det eneste du skal tage stilling til er, hvad du ønsker af drikkevarer og lignende. Vi tilbyder kaffe, the og småkager. Ligeså kan Aarhus Hostel tilbyde gravøl.

Aarhus Hostel tilbyder smukke grønne omgivelser, hvor du kan mindes den bortgåede. Ved Aarhus Hostel er der god plads til mindehøjtideligheder, og god plads til dig og dine pårørende. Imellem træerne, har du tid til at finde en indre ro. Ydermere kan vores udendørsarealer skabe rammerne omkring højtideligheden. Ved Aarhus Hostel har vi forskellige lokaler og lokationer, såsom vores udestue, hvor du kan nyde varmen fra solen. Udestuen er en stille grøn oase, hvor du kan mindes din kære sammen med dem du holder af. Det er et oplagt sted til at erindre sammen med andre.

Aarhus Hostel tager sig af det praktiske

Ved afholdelse af en mindehøjtidelighed på Aarhus Hostel tager vi os af alt det praktiske, så i kan slappe af og bare være til med de pårørende. I undgår stress og jag omkring serveringer og koordinering af aktiviteter og indslag, og kan udelukkende være til stede som støtte for hinanden. 

Skriv et svar