Nyheder

Anderledes underholdning til konfirmation festlige indslag

Når komfirmationstiden er kommet og den store dag nærmer sig, så er det godt, at få planlagt lidt underholdning. Nogen vil gerne have lidt anderledes indslag som underholdning til konfirmation og sådan en liste med gode tip har vi samlet her. For at gøre dine indslag mere festlige, så sørg for at pynte flot op til festen, det hjælper altid og kan være med til, at gøre det hele anderledes fordi, at der kan findes så meget flot pyt som ingen har sat magen til før.

 

1 Festsange & taler

En god mulighed at synge sammen for det gør glad og sammentømre gæsterne. Velkomstsange, takkesange, personlige festsange til konfirmation, alle kan de være med til at gøre dagen helst speciel, særligt fordi der med ord naturligvis kan leveres et anderledes personligt budskab.

Gør noget særligt ud af konfirmationstalen, det vil ikke gå ubemærket hen. Find inspiration til festsange og taler hos festsangetaler.dk

2 Borddækning

Der kan findes rigtig mange helt særlige artikler med bordpynt, bordkort, bordkortholdere, servietter og konfetti. Det vil være med til skabe anderledes underholdning i sig selv.

3 En tryllekunstner

Book en tryllekunstner, mange af disse har nu om dage en del komik med i deres indhold når de laver festlige indslag til en konfirmation. Det vil være med til at skabe en underholdende fest.

4 Fotografier

Hele familien skal samles og det er en mulighed for at forevige hele familien, og når nu der alligevel skal tage billeder af konfirmanden med forældre osv.  Så er chancen der også for at tage et billede af hele familien.

5 Kahoot quiz

En quiz er altid underholdende.

Kahoot er en quiz med flere svarmuligheder, der findes en app som alle kunne forberedes på, at gøre klar på deres telefon inden festen.

  • Det er her muligt at finde en quiz på dansk.

Når du har oprettet Kahoot skal du søge på Dansk eller Danmark, så finder du dansk quiz som du syntes er passende og sjov til konfirmationsfesten.

Det er også muligt at søge med danske ord, eller filtrere i sprog.

6 En parodi

Nogen af dine familiemedlemmer er garanteret ret så sjove, og har ikke det samme filter som så mange andre. Man kunne spørge et par af dem, om de vil lave et lille indslag med en parodi på noget der er oppe i tiden hos unge mennesker. Det vil være gratis og ret sjovt med garanti. Gæsterne kan genkende personlighederne der fremfører parodien, og genkende det de laver sjov med.

Skriv et svar