Rejser

5 datingregler, hvis du vil have et seriøst forhold

5 datingregler, hvis du vil have et seriøst forhold

Dating kan være sjovt, men nogle gange kan det føles som en sur pligt. Hvis du finder dig selv frygter den tid, du bruger online, stryger gennem profiler, møder venner til middag eller tager dig selv ud på datoer, kan det være på tide at genoverveje din holdning. Sådan forbedrer du dit datingliv, så du kan have det sjovere, mindre stress og en bedre chance for at komme ind i et langsigtet forhold.

TAG DIG TID

Husk, at du ikke er til salg, når du bruger en datingapp, på trods af at strukturen er ens: der ser ud til at være et stort udvalg, men der er stadig flere tanter i din alder med et stærkt ønske om at købe noget.

Brug tid på ikke bare at sortere, men også lære den profil at kende, der har vakt din interesse. Analyser fordele og ulemper, og slå ham derefter op på sociale medier.

VÆRE I STAND TIL STRAKS AT GENKENDE SPILLEREN

Problemet med en række datingsider som Partner Med Niveau er, at der er alt for mange brugere med forskellige intentioner. Nogen, der søger sex, en anden håber på et godt ægteskab, og en anden bygger deres egen fanklub. Nogle mænd kan give indtryk af, at de udelukkende er interesserede i dig, mens de taler med fem andre piger, en praksis kendt som bænkning. Dette er ikke en dårlig idé, men kun hvis du er klar over, at du deltager i en casting.

Vær opmærksom på detaljerne, hvis du vil have en person til at være seriøs med dig: måske taler han med dig på et passende tidspunkt for ham, annullerer aftaler i sidste øjeblik eller gentager temaerne i samtalen.

KEND HINANDENS PRIORITETER

Vi falder for overfladiske kvaliteter som udseende, let kommunikation, godt arbejde og sjove vittigheder, når vi først møder nogen. Men alt dette vil være uvæsentligt, hvis du i sidste ende ikke matcher i globale ting.

Hvis du tidligt erkender, at du har lignende perspektiver på livet, vil du være langt mere tilbøjelig til at have et seriøst forhold.

VÆR ÆRLIG

Udtryk dit ønske om et seriøst forhold med det samme. Hvis fyren efter dine ord forsvinder ind i natten – det er naturligvis ikke din helt. Ærlighed hjælper dig med at være opmærksom på det, før du begynder at føle nogen følelser for ham.

På den anden side, hvis han er begejstret for din tilståelse, vil det straks bringe dig tættere på.

SØG DE RIGTIGE STEDER

Desværre samles mænd med alvorlige hensigter ikke af særlige grunde. Og selvom kærlighed måske overhaler dig selv på en dyster morgenbus, vil du blive mindre skuffet, hvis du korrekt vurderer stedet for din søgning.

Det kan virke useriøst at oprette en profil på en datingtjeneste. “Dette er ikke stedet for et seriøst forhold.” “Han har helt sikkert kommunikationsproblemer i det virkelige liv,” og “de søger simpelthen sex her for en nat” er alle klichéer, der har været længe forsinket. Selvfølgelig er netværket, som livet, fuld af Don Juans, men der er også almindelige fyre, der leder efter et seriøst forhold. Der er endda seniordating 60+ websteder for den ældre gruppe mennesker.

Skriv et svar