Hus & have

4 tips til leje af en soundboks

Efter den store nedlukning under corona har flere og flere haft lyst til at samle sig udenfor og hygge. Og med god grund! En ting der dog tit mangler er en ordentlig højtaler som kan spille alle op, så man netop kan hygge sig imens. En af de helt store trends har været at leje en soundboks og tage den med på farten. Men hvad skal man være opmærksom på, og kan det anbefales? Det dykker vi nærmere ned i.

 

1. Vælg den rette soundboks model

Der findes i dag mange forskellige soundboks modeller og det er derfor vigtigt du tager stilling til at den model du lejer har de rette funktioner. Den nye soundboks 4 har bl.a. mulighed for at koble flere forskellige soundbokse sammen, så man kan spille langt højere og have en langt større fest.

 

2. Vær opmærksom på depositium

Mange soundboks udlejere kræver i dag depositium på udlejningen af deres soundbokse. Det kan ofte kræve et ret stort beløb som du skal stille til sikkerhed, så dette skal du klart overveje før du lejer en soundboks. Enkelte soundboks udlejere stiller kontrakter til rådighed, hvor du slipper for at smide et depositium. Du skal dog være meget opmærksom på hvad du underskriver, så du er sikker på at du ikke binder dig til noget du ikke ønsker at være en del af. Efter underskriften hæfter du bl.a. for tyveri og skader der opstår på soundboksen.

3. Hvor du skal benytte den

Soundbokse er tunge, og du skal derfor være meget opmærksom på hvor du ønsker at benytte den. Folk bliver tit overrasket over hvor tung en soundboks rent faktisk er, hvilket kan gøre det problematisk hvis man havde tænkt sig at tage den med på længere ture. 

4. Strøm

Afhængigt af hvor i landet du skal hen, samt om du har mulighed for at komme i nærheden af en stikkontakt, så skal du overveje hvor mange batterier du skal leje med. Et batteri kan ofte koste 100-200kr ekstra på weekendleje, så det er klart noget man skal overveje nøje før man bare lejer det. 

 

Ved at tage stilling til de 4 ovenstående tips, så er du godt stillet i forhold til at skulle leje din første soundboks. Der er mange huller man skal være opmærksom på, men så længe man bevarer overblikket og følger rådene i artiklen, så skal man nok klare sig.

 

Skriv et svar