Rejser

4 tips når du skal have smykker med på ferie

Skal du snart på ferie, og agter du at tage nogle af dine fine smykker til kvinder med, kan det være en rigtig god idé at læse med her, da vi kommer ind på et par gode tips til, når du skal have smykker med på din rejse. På den måde kan du også øge chancerne for at få de samme smykker med dig hjem igen, når rejsen er slut.

Tag ikke for mange med

For det første kan det være en rigtig god idé ikke at tage for mange eksempel ringe til kvinder med, når du skal på ferie. Jo flere du tager med, desto større risiko er der også for at miste nogle af dine smykker, og det skal jo helst ikke ske. Der er jo heller ingen grund til at slæbe alle dine ringe og smykker med, hvis du kun ender med at bruge et par stykker af dem. Så er det bedre at tage beslutningen om, hvilke armbånd; halskæder eller ringe du kommer til at gå med, allerede hjemmefra. Så er det også nemmere at finde ud af, hvilke du skal have på, når du skal være fin på ferien, da du jo kun har det udvalg, du har taget med, at vælge imellem.

Pak dem i håndbagagen

Så kan det også være en rigtig god idé at pakke dine smykker med i din håndbagage, så du er sikker på, at du får dem med dig. Det er jo set før, at en kuffert ikke kommer med til samme destination som dig selv, og derfor først dukker op et par uger efter, når den er blevet lokaliseret igen. Og har du dyre eks. armbånd, eller halskæder som du holder meget af, er det jo ikke godt, hvis de kan ende med at blive væk sammen med kufferten. Så er du mere sikret med dem i håndbagagen.

Tag kun dem med du skal bruge

Når du skal i gang med at pakke din kuffert og din håndbagage, er det også en god idé at danne dig et overblik over, hvilke assecories du kan få brug for på din ferie, og hvilke du lige så godt kan lade være derhjemme. Der er ingen grund til at slæbe alle mulige smykker med, som du alligevel ikke kommer til at bruge, når du først kommer frem til din destination.

Undgå at tage de dyreste ringe med

Sidst, men ikke mindst, er det også smart at undgå at tage de alller dyreste ringe med. Det kan jo ske, at du mister dem undervejs på din tur, at de bliver væk med bagagen, eller hvad det nu kan være. Og så ville det jo være ærgerligt ikke at få smykket med hjem igen. Så selvom du sætter stor pris på de enkelte ringe, er det jo ærgerligt at miste det på den anden side af jordkloden, hvor du ikke har en reel chance for at få det tilbage igen. Så er det bedre at tage nogle af dine øvrige halskæder, ringe eller armbånd med i stedet for.

Skriv et svar