Nyheder

360 graders billeder hjælper privatpersoner og erhvervet

I dag kræver kunder, interessenter og købere meget mere end tidligere, du skal derfor kunne give dem en brugeroplevelse, der udover det sædvanlige, men hvordan gøres dette lige bedst?

Det handler om at give forbrugeren alle de informationer, som de behøver for ikke at sidde tilbage med spørgsmål – og lidt til. Du skal derfor gerne give rigtig mange informationer, men ligeledes er det visuelle og grafiske blevet en langt større del af oplevelsen.

Skab et visuelt univers

For at imødekomme kundens visuelle behov kan du nu give dem langt mere information og en fantastisk virtueloplevelse med 360 graders billeder af dit hotel, restaurant, hus eller lignende. Dette giver en unik oplevelse af, at man er fysisk til stede, selvom man sidder mange tusinde kilometer væk.

Med 360 graders billeder sammensættes en virtuel rundvisning, hvor dine kunder kan bevæge sig frit omkring i dine bygninger. På den måde skabes et naturligt udtryk af dine bygninger, og kunderne får et retvisende og detaljeret indtryk af, hvad de besøger, når de kommer forbi dine bygninger.

Hjælper både private og erhverv

At tilbyde denne form for service til kunderne bliver mere og mere udbredt, og man kan sagtens forestille sig, at kunderne med årene vil forvente sådan former for virtuelle rundvisninger, når de fx skal booke et hotel i Tyrkiet eller lignende.  

Men det er ikke kun erhvervet, der har taget denne form for private tour til sig, man kan derfor ofte opleve, at privatpersoner, der ønsker at sælge deres hus eller sommerhus, har valgt at investere i netop en sådan rundvisning af huset, da mulige købere på den måde kan bevæge sig rundt i huset uden at skulle til rundvisning igen og igen.

Man kan derfor se fordelene ved at investere i en sådan oplevelse, da den skaber en wauw-faktor, som gør huset, hotellet eller restauranten svær at glemme, når man skal beslutte, hvad man skal vælge i sin videre rejse.

Skriv et svar