Hus & have

3 gode grunde til at gå regelmæssigt til massage

Massage er ikke kun rart, mens det står på. Der følger faktisk mange fordele med regelmæssig massage. I denne artikel har vi fokus på tre af de fordele, du kan opnå, når du gør det til en vane at få massage.

Du får ro i kroppen og slapper bedre af

En massage er en afslappende oplevelse i øjeblikket, men med den rette mængde tryk og massage af muskler og led regelmæssigt, vil din krop oftere og oftere føle sig afslappet. Hvis du f.eks. har et stillesiddende arbejde, kan du nemt få spændinger i nakke og skuldre, og her kan massage hjælpe dig med at få løsnet op. Hvis du i stedet har et mere fysisk krævende arbejde, hvor du er på benene hele tiden, kan massage af de store muskler i benene hjælpe dig med at holde til det.

Du bliver mere fleksibel

Massage giver dig mulighed for at blive mere fleksibel. Massage kan nemlig hjælpe dig med at få en smidigere krop. Det er især tilfældet, hvis du ser meget tv og kigger meget på din smartphone. Det kan nemlig give stive lemmer og ubøjelige led, som massage kan hjælpe dig med at løsne op i. Massage er altså en sund oplevelse, hvis du gerne vil kunne bevæge dig frit hele livet igennem.

Du får en bedre søvn

Massage kan hjælpe dig med at få en bedre søvn. Den afslappende oplevelse, hvor du får løsnet op i din krop, kan nemlig hjælpe dig, hvis du har problemer med at falde i søvn om natten. Det giver dig altså også bedre mulighed for at hænge sammen i løbet af dagen og have overskud til alle de ting, du skal nå. En god nats søvn har nemlig stor indvirkning på resten af dit liv, bl.a. dit humør og overskud.

Der er mange flere fordele ved massage, bl.a. kan det forbedre dit immunforsvar, sænke dit blodtryk og hjælpe dig af med angst, stress og depression. Det er altså bare med at komme i gang. Du kan bestille tid til en wellness massage i København hos Cityfys Wellness. Her møder du professionelle behandlere, der kan hjælpe dig med lige netop dine udfordringer.

Skriv et svar