Privacy

Hos BestPractice ønsker vi at skabe tryghed for dig, når du benytter vores digitale tjenester og produkter.
Vi bruger og opbevarer derfor dine personoplysninger ansvarsfuldt og med respekt for privatliv i fuld overensstemmelse
med den til enhver tid gældende persondatalovgivning, herunder Databeskyttelsesloven
og Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (”Databeskyttelseslovgivningen”).

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan BestPractice behandler dine personoplysninger og er gældende for bestprac.dk.,
tilkyttede domæner (bestprac.no, bestprac.se, bestprac.fi) samt andre tjenester, vi udbyder.

Personoplysninger
Personoplysninger afgivet til os vil være tilgængelige på alle ovennævnte domæner og for andre tjenester, vi udbyder.
Når du opretter en brugerprofil på en af vores hjemmesider, afgiver du typisk følgende nødvendige personlige oplysninger til BestPractice:
navn, titel, arbejdssted, sundhedsfagligt speciale/ arbejdsområde og e-mail.
Hvis du vil modtage tidsskriftet, indsamler vi også adresseoplysninger.

Oplysningerne bruger vi til at kunne tilpasse og levere redaktionelt indhold, annoncer og andet kommercielt indhold på vores hjemmeside,
samt lave undersøgelser og analyser baseret efter dine interesser, som er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.
Personoplysninger kan også indhentes i forbindelse med tilmeldinger til events, debatmøder eller andre begivenheder, som vi arrangerer.

Du kan altid kontakte os for information om de oplysninger, vi har registreret på dig.
Ligeledes har du ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Det gøres ved at sende en mail til info@bestprac.dk.

Når du opretter en brugerprofil vil du automatisk blive tildelt et bruger-id, brugernavn samt password.
Disse oplysninger og andre personlige oplysninger vil være gældende for alle vores domæner og gemmes i en fælles database.
Password vil blive gemt i krypteret form. Brugernavne og bruger-id kan ikke ændres, men hvis du ønsker at ændre password, kan det til en hver tid gøres under Min Profil.

IP-adresse
Vi bruger din IP-adresse til at diagnosticere problemer på vores servere og til administration af vores hjemmeside.
Derudover bruger vi den til at skaffe os et overblik over vores brugeres geografiske sammensætning
og til at udforme tilbud til potentielle virksomhedskunder.

Cookies
Når du besøger vores hjemmeside, vil vi lagre en eller flere cookies i din browser.
Vi bruger bl.a. disse cookies i forbindelse med login, til at tilpasse vores website efter dine interesser
og til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker.

Du kan læse mere om vores cookiepolitik her

Videregivelse af persondata
Vi videregiver ikke persondata til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.
Vi kan videregive aggregerede oplysninger af generel og statistisk karakter til annoncører og andre samarbejdspartnere med det formål f.eks. at dokumentere brug af vores hjemmeside eller andre tjenester.

Vi gør ligeledes brug af en række eksterne partnere, som dermed har adgang til at behandle persondata på vores vegne.
Dette bl.a. til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dette inkluderer i visse tilfælde videregivelse af navn, titel og adresse, som du afgiver via hjemmesiden,
bl.a. som adresseliste til fremsendelse af BestPractice tidsskrifter og materialer, deltagerliste til MEDtalks og lignende services,
eller i forbindelse med godkendelse af dig som bruger. Oplysningerne videregives udelukkende som information
og ikke for videre anvendelse af 3. part.

Opbevaring af persondata
Persondata opbevares i henhold til lovgivningen og så længe det er nødvendigt ift. de nævnte formal.
Derefter bliver de slettet. Du kan til en hver tid anmode om, at få dine oplysninger slettet.

Distribution

BestPractice er forbeholdt sundhedsfagligt personale. Adgang til at læse BestPractice online og modtage
nyhedsmails, kræver oprettelse af profil på bestprac.dk

Login til bestprac.dk forbeholdt sundhedspersoner, da websitet indeholder information om receptpligtige
lægemidler.

Sundhedspersoner er lovgivningsmæssigt defineret som: læger, tandlæger, dyrlæger, farmaceuter, sygeplejersker,
veterinærsygeplejersker, farmakonomer, jordemødre, bioanalytikere, kliniske diætister,
radiografer, social- og sundhedsassistenter og studerende inden for disse fag. Hvis du ikke er omfattet
af lægemiddellovens definition af sundhedspersoner, vil dit login kun give adgang til artikler og ikke til
lægemiddelreklamer.

BestPractice tidskrifter udsendes gratis via mail og post til læger og sygeplejersker indenfor de aktuelle
BestPractice specialer. Hvis du behandler patienter indenfor det speciale, hvor BestPractice udkommer,
og ikke modtager BestPractice kan du tilmelde dig på bestprac.dk eller skriv til os på info@bestprac.dk,
så skal vi sørge for at du modtager BestPractice på din arbejdsplads.

Nyhedsbreve

Når du har en profil på bestprac.dk modtager du nyhedsmails. Vi sender nyhedsbreve bl.a. i forbindelse med hver udgivelse af tidsskrifter, samt
når der kommer andre nyheder og servicetilbud.
(Min. 1-2 nyhedsmails om måneden, afhængig af dine valgte interesseområder)

Du kan til en hver tid fravælge at modtage nyhedsbreve fra os.

Ansvarsfraskrivelse

Enhver benyttelse af informationer på bestprac.dk på brugerens eget ansvar. Alle rimelige foranstaltninger
er truffet for at sikre nøjagtige og opdaterede oplysninger på dette website.
Informationerne, der er publiceret på denne portal, kan dog indeholde tekniske unøjagtigheder eller
trykfejl.
BestPractice ApS eller annoncører eller leverandører er ikke ansvarlige for indirekte skader eller følgeskader
eller anden form for skade som følge af tabt adgang, data eller driftstab opstået i forbindelse
med anvendelse eller præsentation af oplysninger fra dette website. Ved spørgsmål til et specifikt sundhedsemne
bør en sundhedsfaglig person kontaktes. Der foretages jævnligt ændringer af oplysningerne
heri. BestPractice og/eller de relaterede leverandører kan når som helst foretage forbedringer og/eller
ændringer i informationerne på websitet.