Job hos BestPractice Nordic

Kommunikationspraktikant med flair for digitale medier

Vil du være med til at forbedre folkesundheden, og har du lyst til at prøve kræfter med digital udvikling i en virksomhed, som faciliteter den faglige dialog mellem læger og sundhedspersonale?

Vi søger en kandidatstuderende indenfor kommunikation, som kan indgå̊ i det daglige arbejde på kontoret i Virum med at producere videoer, nyhedsbreve, online artikler, SoMe samt forefaldende administrative opgaver.

Erfaring med online markedsføring, SoMe og generel kommunikation er en fordel, men ikke et krav. Derudover skal du have lyst til at arbejde med videoproduktion, optagelse og klipning.

BestPractice Nordic er et mediehus, som fokuserer på dialog mellem læger, specialister og sundhedsfagligt personel. Vi arbejder på tværs af de nordiske lande og fremstiller både trykte tidsskrifter og online efteruddannelse i form af korte faglige videoer, faglige tests og online artikler.

Vores målgruppe er læger, specialister, sygeplejersker og apotekere, som gerne vil holde sig fagligt opdateret med den nyeste viden indenfor lige præcis deres område.

Vi tilbyder en fuldtids praktikstilling med opstart i foråret 2020. Detaljerne kan tages under samtalen, og vi tilpasser det til din uddannelse. Størstedelen af arbejdet vil foregå̊ på kontoret, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til forelæsninger, eksamener osv.

Spørgsmål om stillingen samt ansøgning og CV sendes til Charlotte Knudtzen på ckn@bpno.dk