Økonomi

Oplev Rebild: Aktiviteter og Nyheder i 2024

Rebild kommune byder på en række spændende aktiviteter og begivenheder i 2024, der engagerer både lokalbefolkningen og besøgende. Fra kulturelle arrangementer til vigtige samfundsinitiativer, her er en gennemgang af nogle af de mest interessante nyheder og events i området.

Jazz på Golfen: Elro Dagene

En af de mest ventede begivenheder i Rebild i år er Elro Dagene, som inkluderer en unik oplevelse med “Jazz på Golfen”. Denne begivenhed finder sted i smukke omgivelser og lover en uforglemmelig dag med fantastisk musik og fællesskab. Det er en ideel mulighed for jazzelskere og alle, der ønsker at nyde en dag i det fri med god musik og godt selskab.

Nye deltidsbrandmænd søges i Terndrup

Stationen i Terndrup søger nye deltidsbrandmænd til at styrke deres team. Dette initiativ er afgørende for at sikre sikkerheden i lokalsamfundet. Deltidsbrandmænd spiller en vital rolle i at respondere hurtigt på nødsituationer og bidrager til den generelle tryghed i området. Hvis du er interesseret i at gøre en forskel og få en meningsfuld rolle, er dette en fantastisk mulighed.

Sådan bliver du deltidsbrandmand

For at blive deltidsbrandmand skal du gennemgå en grundig træning, som omfatter både teoretisk og praktisk undervisning. Det kræver dedikation og en stærk vilje til at hjælpe andre i nødsituationer. For mere information om krav og tilmelding, kan du besøge brandstationens officielle hjemmeside eller kontakte dem direkte.

TrygFonden Hjerteløber: Red Liv i Rebild

Rebild deltager aktivt i TrygFonden Hjerteløber-initiativet, som opfordrer borgere til at blive hjerteløbere og hjælpe med at redde liv ved hjertestop. Dette initiativ er afgørende, da hurtig indsats kan gøre en forskel mellem liv og død. Ved at tilmelde dig som hjerteløber bliver du en del af et netværk af frivillige, der er klar til at yde førstehjælp, indtil professionel hjælp ankommer.

Risiko for Skybrud og Torden

Midt i sommerens varme har Rebild oplevet usædvanligt vejr, med risiko for skybrud og torden. Lokale myndigheder opfordrer alle til at være forberedt og tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte sig selv og deres ejendele. Det inkluderer at sikre løse genstande udenfor, holde sig indendørs under tordenvejr, og have nødkit klar i tilfælde af strømafbrydelser.

For mere information om disse og andre begivenheder, besøg Rebild i Dag.

FAQ