pipeline

Hvad er i pipelinen for RA-behandling? – update fra EULAR 2017

Anne Bay-Jensen | Aug 2017 | EULAR 2017 | Reumatologi |

Anne Bay-Jensen
Msc, ph.d.,
Head of Rheumatology,
Nordic Bioscience

Dette års EULAR fandt sted i over 40 graders varme i Madrid. Så der var bestemt ingen undskyldning for ikke at sidde og lade sig informere om, hvad vi har i vente af nye lægemidler inden for de næste ti år – det er derfor interessant, hvad der er i pipelinen for RA-behandling.

I det følgende giver jeg et par eksempler (n=10) på, hvad der blev præsenteret af nye data fra Big Pharmas pipeline. Jeg havde ikke mulighed for at deltage i alle sessioner omhandlende RA og behandling. Det er derfor ikke en systematisk gennemgang af alt det præsenterede, men nærmere et indblik i hvad Big Pharma er i gang med at udvikle.

Læs hele artiklen her.